Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Als u nog hulp wenst, contacteer ons op info@antwerpbotanicals.be

Algemeen

Vooraleer een behandeling van start gaat, vragen wij u steeds een korte vragenlijst in te vullen. Het is van groot belang te weten of u al dan niet zwanger bent, bepaalde klachten heeft ... U kan zich daarna rustig omkleden, wij vragen u uw ondergoed aan te houden. Bij aanvang van de massage zal u bedekt worden met een grote handdoek vooraleer we de behandeling starten. 

Bij ons hoeft u niet te zoeken naar parking, u kan eenvoudig op de oprit parkeren.

Zeker! Ik heb beroepsgeheim

Ja hoor, er mag gerust gepraat worden. De ene persoon vindt het juist ontspannen om wat te praten, de ander vindt het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen

Sorry heren, dit is een luxe damessalon.

Betalingen

Wij beschikken niet over een betaalterminal maar u kan steeds de betalingen overmaken via de bancontact app op uw telefoon. Uiteraard kan u ook cash betalen. Indien u dit wenst, stellen wij graag een factuur voor u op. 

Openingsuren

Wij werken op afspraak. Zowel overdag als 's avonds in overleg, idem voor weekend en feestdagen.

Bel of maak uw afspraak online; ganse kalender beschikbaar en onmiddellijke bevestiging. 

Wanneer er behandelingen gegeven worden, zijn we dat moment niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Dit is uiteraard wel zo ontspannend wanneer u bij mij in de salon bent.

Reservaties

Reservatie is inderdaad nodig. Dit kan telefonisch op het nummer 0032/475339824 of SMS of whats'app.

U kan ook online reserveren via de links bij de behandelingen.

U kan telefonisch, via WhatsApp (+32 475 33 98 24) of per mail (info@antwerpbotanicals.be) reserveren. Gelieve er rekening mee te houden dat indien de therapeut een behandeling aan het geven is, deze dan ook niet direct beschikbaar is. Gelieve uw naam en telefoonnummer in te spreken en u wordt terug gecontacteerd vanaf het moment de therapeut beschikbaar is. 

Indien u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen, gelieve deze dan minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders zijn wij genoodzaakt om 50% van het bedrag in rekening te brengen. Indien u niet komt opdagen, dan dient u het hele volledige bedrag te betalen. Gelieve steeds op tijd te komen, anders kan het zijn dat de behandeling in tijdsnood komt en niet volledig uitgevoerd kan worden. Bent u meer dan 15min te laat, kunnen wij de behandeling niet meer uitvoeren naar ons vermogen en zal de behandeling ook aangerekend worden. 

U kan mits beschikbaarheid nog dezelfde dag reserveren.

Wegens COVID maatregelingen vragen wij u om stipt op uw afspraak te verschijnen, mocht u een beetje te vroeg zijn, dan vragen wij u vriendelijk in uw auto te wachten tot het desbetreffende uur zodat wij steeds tussen de behandelingen voldoende tijd hebben om alles te desinfecteren.

Wanneer je reeds geboekt hebt bij ons en nog graag iets wenst te wijzigen of een extra behandeling wenst bij te boeken, contacteer ons dan op het telefoonnummer 0475/339824. Extra behandelingen enkel mogelijk mits beschikbaarheden in onze agenda. Neem tijdig contact op en wij zorgen voor een oplossing.

Transformational Cupping

Tussen de 0 en de 5, een 4,5. We gaan je niet aaien. Dat heeft geen zin maar we bouwen het licht op. Maar hoe meer je de richtlijnen volgt en juiced des te lichter de pijn.

Dit is persoonsgebonden. Hoe meer afvalstoffen, verklevingen je hebt, des te blauwer het wordt. De kleur geeft aan hoe het gaat met je lichaam van binnen.

Dit is persoonsgebonden en moet je zelf aanvoelen. Persoonlijk zou ik je lichaam eerder wat rust geven. 

Het is een detoxing treatment die oude lagen en troep uit je lichaam trekt.

Niets moet natuurlijk maar alles mag voor een sneller resultaat, dus zeker doen!

Bij klachten doe je een kuur. Je kan het bijhouden daarna maandelijks maar dit is persoonsgebonden.