Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is de meest bekende massage. Het is een zachte, warme lichaamsmassage zodat lichaam en geest volledig tot rust kunnen komen. 

Hierdoor zullen opgebouwde spanningen meteen worden weggenomen, waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie weer van start kunt. 

Deze heerlijke lichaamsmassage is helend voor iedereen wie met stress, burn-out of depressie te kampen heeft.  Maar ook zonder klachten, is dit vooral genieten ! 

Via langzame, losse bewegingen met licht druk worden de zintuiglijke zenuwenuiteinden van je lichaam gestimuleerd.  

Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt preventief omdat het lichaam deze opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren.  Dit kan een herhaling van klachten voorkomen. 

 

Tarieven :

60 min : 75 euro 

90 min : 110 euro 

 

Aanbevelingen :

Neem thuis alvast een heerlijke warme douche om uw lichaam open te zetten, dit is voor mij, maar ook voor jezelf prettig en hygiënisch.

Gebruik na het douchen liever geen bodylotion, bodybutter of olie etc...

Je hoeft voor de massage niets mee te brengen, ik zorg voor alles !

Draag geen make-up of juwelen.

Graag je telefoon tijdens de massage uit of op stil, zo blijft het ook lekker rustig.

Het ondergoed (slip) blijft tijdens de massage altijd aan.

Het is belangrijk dat je tijdens de massage lekker ontspannen ligt, de massage is puur ter ontspanning, dit mag niet pijnlijk zijn. Ervaar jij dit anders, geef het dan even aan.

Zorg ervoor dat je na de massage even niets hoeft te doen zodat je in alle rust nog kan nagenieten. Als het kan, ga dan na de massage lekker ontspannen in de zetel zitten of op bed liggen, lees nog even een boekje, maar vermijdt tv/telefoons. Deze geven namelijk een blauw licht af wat je weer wakker en alert maakt. Super zonde dus !

Blijf na de massage steeds goed water drinken. Met een massage komen er afvalstoffen vrij, je lichaam moet deze natuurlijk nog afvoeren, dit doe je door water te drinken. Zo heb je het meeste effect van je massage.

 

Vergeet vooral niet om te genieten !

 

 MAAK HIER UW AFSPRAAK ONLINE