Je bent vast benieuwd naar het gezicht van Antwerp Botanicals :-)

Nou dat ben ik dus, Inge, momenteel 48 jaar...

In een ver verleden begonnen als reservatie medewerker bij een Touroperator. Vervolgens extra ervaring opgedaan bij een reisbureau, reizen is één van mijn passies, dan terechtgekomen in de automobielsector en tenslotte in de autocarsector?!

En ergens tussen dat alles is ook mijn passie voor yoga ontstaan. Bikram yoga, Ashtanga yoga, gewoon heerlijk vind ik het.

Op een regenachtige ochtend toen ik in de yoga studio binnen kwam, merkte ik bewust op dat ik me daar meer mezelf voelde dan ergens anders. Wat was dat toch?

Gaandeweg kwam ik erachter dat op plaatsen waar mensen met het innerlijke bezig zijn, het me lukt om me niet af te sluiten, niet bezig te zijn met wat mensen wel van me dachten...

Jaren onderzocht ik wat dat dan wel kon betekenen?

En toen is het idee ontstaan van 'massages', krijgen vond ik al geweldig maar ze echt gaan geven daar zag ik naar uit. Dus wat doen we dan.... massage opleidingen gaan volgen.

Mijn wellness salon inrichten en ik kon van start gaan.

Al na de eerste cliënt wist ik het, dit is mijn 'blijheid', mijn eigen stukje 'zen'.

En dat gevoel wil ik ook echt overbrengen naar elke vrouw die bij me thuis komt in mijn salon.

Holistisch behandelen, waarbij elke vrouw die binnen komt haar zorgen , haar masker, haar gespannen huid kan loslaten onder het genot van mijn 'voor elke vrouw op maat gemaakte' behandelingen. Met voor elk hun speciale olie, lekker 'opgelapt' te worden door mij.

Het onderbewustzijn geeft bepaalde thema's meer aandacht dan zou moeten, met mijn behandelingen wil ik je terug goed in je gevoel zetten en je antwoorden laten krijgen op de issues die je bezig houden.

De eerste reactie die dit zo mooi omschreef.

Deze vrouw besloot na een aantal behandelingen te wisselen van job na een leven van veel stress. Hoe geweldig is dat voor haar! Knopen doorhakken en voor jezelf kiezen...

In ben dus Inge, ondernemend, totaal toegewijd in het werk ik doe. Spiritualiteit is ook een onderdeel van me en neem ik ook dagelijks mee in het leven, en als het kan reis ik ook graag de wereld rond.

Klein weetje, ik hou ook van lekker, raw food, gezond eten.

Bij elke behandeling die ik aanbied, scan ik naast het fysiek behandelen ook de ruimte om dingen die ik voel of ervaar tijdens de behandeling, zoals stagnatie, terug te laten stromen in je systeem en begeleid ik je stap voor stap met alle thema's die tijdens de behandeling naar het oppervlak komen.

Naast extreme huidverbetering en ontspanning, zal je ook extra energie mogen ervaren, een toename van het geluksgevoel, een gezonder lichaam... zonder dieet, enkel met kleine veranderingen die voor jou het verschil maken!