Aanbod lichaamspakkingen

Een weldaad voor lichaam en geest. 

Zoals de naam al zegt, wordt het hele lichaam ingepakt. Hiervoor gebruiken we een substantie met actieve werkstoffen. 

Lichaamspakkingen zijn ideaal voor het stimuleren van het complete metabolisme van de mens. Het kan een goede ondersteuning zijn bij het ontgiften van het lichaam. Met behulp van de lichaamspakking wordt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen van het lichaam gestimuleerd en ook de afvoer van afvalstoffen bevorderd. De pakkingen hebben een voedende en verzorgende werking op de huid. 

Daarnaast voelt de pakking heerlijk aan op het lichaam en krijgt u de kans om te genieten van een moment voor uzelf. Dit geeft een ontspannen gevoel en zorgt er tegelijkertijd voor dat men zich na afloop energieker voelt. 

 

parafango pakking

De Parafango behandeling bestaat uit een lichaamspakking van paraffine vermengt met natuurlijke zeemodder, rijk aan mineralen. Parafango wordt toegepast op plaatsen waar u strakker wilt uitzien (bijvoorbeeld benen of taille).

Lees meer...

Detox algenpakking

Deze heerlijke pakking werkt bijzonder ontgiftend en verstevigend voor het ganse lichaam.

De algenpakking is rijk aan mineralen, vitaminen en oligo elementen.  Bevat fucusextracten welke zorgen voor hydraterende, revitaliserende, ontgiftende en afslankende eigenschappen. 

Lees meer...