Welkom

Antwerp Botanicals is een praktijk gericht op wellness, het ultieme luxe gevoel dat elke vrouw in haar leven verdient!

Het waarom?

Antwerp Botanicals is ontstaan vanuit een interesse voor kruiden, natuur, gezondheid, een groeiende passie die alsmaar groter en groter werd. Maar vooral ook vanuit een liefde voor relaxatie na een drukke stressvolle dag.

Rust creëren voor drukbezette personen .... dat is mijn doel!

Elkeen verdient een moment van aandacht, innerlijke rust en ontspanning.

Een behandeling is een beleving om terug tot jezelf te komen, nieuwe energie op te doen en een evenwichtig gevoel te ervaren.

Het is een moment om het hoofd leeg te maken, spanningen, overbodige bagage en negatieve gevoelens los te laten.

In de huidige drukke, hectische en prestatiegerichte maatschappij is het geen overbodige luxe om tijd en aandacht voor jezelf in te plannen. Eerder een noodzaak om er zelf niet onderdoor te gaan.

De werkdruk, een actief sociaal en gezinsleven en/of tijd voor zichzelf vinden is voor velen een zoektocht naar het juiste evenwicht. Stress, vermoeidheid, burn-out, pijnen in de rug-nek-schouders zijn vaak gehoorde klachten. Dit komt de werksfeer en het gezinsleven niet te goede.

Stress veroorzaakt heel wat lichamelijke en mentale klachten en is een boosdoener bij huidveroudering. Juist dat willen we niet! We willen er zo lang mogelijk goed en jeugdig bijven uitzien.

Door elke maand een moment voor jezelf in te plannen, versterk je jouw gezondheid en verhoog je je levenskwaliteit. Dat is precies wat iedereen wil: meer genieten!

MAAR inplannen is noodzakelijk!

Als het niet in je agenda staat, vind je er echt geen tijd voor.

Dat ene belangrijke moment van rust, daar zorg ik voor.

Bij jouw moment heb ik enkel aandacht voor jou, je hoeft zelf voor niets te zorgen aan aan niks te denken. Jij kan gewoon zijn en relaxen!

Ik zorg ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt en in vertrouwen de behandeling kan ervaren.

Hier wordt jouw 'zijn' gerespecteerd; ook buiten jouw comfort zone.

  • Vertrouwen - sfeer en persoonlijke aandacht

    Professionele en gediplomeerde masseuse ter uwer beschikking.

  • Verwenmoment

    Masseren is persoonlijk en maatwerk. Ervaar authentieke behandelingen in een omgeving vol kalmerende geluiden en heerlijke geuren.

LAAT JE VERWENNEN

Je verdient het !