Aanbod massages

 

Momenten van rust en ontspanning zijn in het drukke leven van alledag schaars. 

Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je je regelmatig masseren, dan verhoogt dit de weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. 

Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak zitten in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. 

Een massage bezorgt iedereen een zalig ontspannen gevoel, niet zo moeilijk aangezien het gelukshormoon en knuffelhormoon worden gestimuleerd. Een massage stimuleert ook de doorbloeding waarbij je spieren gaan ontspannen en soepel aanvoelen. 

Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem omdat het aantal bloedcellen in je lichaam toeneemt. Het is ook een ideaal moment om je hoofd leeg te maken en helemaal tot rust te komen. 

Wat mag je verwachten :

Van zodra u bij ons binnenstapt, wordt u in de watten gelegd. Met een glimlach verwelkomen wij u en laten we u rustig omkleden in uw massage-outfit.

Onze massages gebeuren steeds met verwarmde olie. Deze kan dus ook op je slip terecht komen. Hou hier rekening mee. Ook gekende allergieën kunnen best op voorhand gemeld worden. 

Er wordt tijdens de massage gebruik gemaakt van een groot saunalaken om het lichaam te bedekken. Hiermee blijf je lekker comfortabel en warm. Ook onze verwarmde wellness tafel zal ervoor zorgen dat er een aangename temperatuur is om bij weg te dromen. 

Contra indicaties massage :

  • Koorts, onwel
  • Open wonde 
  • Zwangerschap 
  • Hartklachten 
  • Kanker
Herkent u zichzelf in één van bovenstaande punten ? Raadpleeg dan eerst uw arts alvorens een afspraak te maken.

Cold stone massage

Een anders dan anders COLD STONE massage, een heerlijke verkoeling voor lichaam en geest. Een cold-stone massage heeft hetzelfde effect op je lichaam als een hot-stone massage. Het verschil is alleen dat de stenen 'koud' zijn in plaats van hhhheet.

Lees meer....

Tussendoortje rug/nek/schouder

Weinig tijd maar toch nood aan een momentje. Geniet van deze deelmassage.

Lees meer...

Relaxing massage

Time to relax .... onspan ....

De basis van deze heerlijke massage is lichaam en geest tot rust te brengen.

Deze massage is bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen.

Lees meer...

Abhyanga massage

Deze Ayurvedische massage is naast een bijzondere ook een diep ontspannende massage.

Lees meer...

Skin nutrition massage

Sesamolie staat bekend als een van de beste natuurlijke huidverzorgers. Het heeft al een zeer sterke werking en kan diep in de lichaamsweefsels doordringen

Lees meer...

Luxe massage met massagekaars

Geniet van een unieke en luxueuze behandeling van kop tot teen. Van zodra de massagekaars wordt aangestoken, transformeert ze naar een warme en buitengewone massageolie.

Lees meer...

Detox kruidenstempel massage

Heerlijke massage met warme kruidenstempels met Thaise kruiden.

Lees meer...

Hot lava stone

Een heerlijke massage met warme stenen tot ongeveer 50°, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een relax gevoel, terwijl de druk van de stenen zorgt voor een 'stretching effect' op de spieren.

Lees meer...