Aroma olie massage

Een zachte deugddoende massage om even te ontsnappen uit de dagelijkse stress. Bij deze massage maken we gebruik van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid en op het gemoed.

Pijnlijke spierknopen en blokkades worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Hierdoor verbetert de bloedsomloop en worden de afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd. 

De aroma's van de etherische oliën geven een positieve toevoeging aan de massage vanwege de kalmerende werking van de geuren en contact met de huid. 

Geschikt voor diegenen die kiezen voor een ontspannende wellness ervaring 

 

Tarieven : 

60 min : 85 euro 

90 min : 120 euro 

 

Aanbevelingen : 

Neem thuis alvast een heerlijke warme douche om uw lichaam open te zetten, dit is voor mij, maar ook voor jezelf prettig en hygiënisch.

Gebruik na het douchen liever geen bodylotion, bodybutter of olie etc...

Je hoeft voor de massage niets mee te brengen, ik zorg voor alles !

Draag geen make-up of juwelen.

Graag je telefoon tijdens de massage uit of op stil, zo blijft het ook lekker rustig.

Het ondergoed (slip) blijft tijdens de massage altijd aan.

Het is belangrijk dat je tijdens de massage lekker ontspannen ligt, de massage is puur ter ontspanning, dit mag niet pijnlijk zijn. Ervaar jij dit anders, geef het dan even aan.

Zorg ervoor dat je na de massage even niets hoeft te doen zodat je in alle rust nog kan nagenieten. Als het kan, ga dan na de massage lekker ontspannen in de zetel zitten of op bed liggen, lees nog even een boekje, maar vermijdt tv/telefoons. Deze geven namelijk een blauw licht af wat je weer wakker en alert maakt. Super zonde dus !

Blijf na de massage steeds goed water drinken. Met een massage komen er afvalstoffen vrij, je lichaam moet deze natuurlijk nog afvoeren, dit doe je door water te drinken. Zo heb je het meeste effect van je massage.

 

Vergeet vooral niet om te genieten !

 

 MAAK HIER UW ONLINE AFSPRAAK