Je bent vast benieuwd naar het gezicht van Antwerp Botanicals.

Wel... dat ben ik dus, Inge, bijna 50 jaar...

In een ver verleden begonnen als reservatie medewerkster bij een touroperator gespecialiseerd op Tenerife. Vervolgens ervaring opgedaan bij een reisbureau, reizen is en blijft één van mijn passies, dan terechtgekomen in de automobielsector en tenslotte in de autocarbranche ?!

En ergens daartussen is ook nog mijn passie voor yoga ontstaan. En tijdens één van die vele yoga sessies merkte ik op dat ik daar meer mezelf voelde dan ergens anders.

Mijn gevoel en intuïtie vertellen me veel meer dan wat mijn brein ooit zal kunnen en gaandeweg heb ik hier ook meer en meer op leren vertrouwen.

Alles is energie en energie is voelbaar!

Van zodra ik me openstelde voor dat idee, ging er een hele magische wereld voor me open.

Ik raakte gepassioneerd door energie en lichaamswerk en van daaruit startte ik met de opleiding tot massagetherapeut. Ondertussen liet de spirituele wereld mij ook niet los, ben ik nog meer gaan vertrouwen en verdiepen in energie wat mij chakra's, aurahealing, Reiki en Kundalini heeft opgebracht.

Spiritualiteit, reiki, helende edelstenen en etherische oliën. Al deze elementen gebruik ik dagelijks om mijn gezin en mezelf te ondersteunen. Ik hou enorm van de natuur en alles wat deze te bieden heeft. Ik noem mezelf dan ook een kleine heks.

​Ook mentale gezondheid, zelfliefde, samenhorigheid en empowerment draag ik heel hoog in het vaandel.

Volgens mij behoren ook die zaken tot een spiritueel leven.

Spiritualiteit en mentaal welzijn kun je niet uit elkaar halen.

Ze beïnvloeden elkaar als Yin & Yang.

Een gezonde balans daartussen vind ik heel belangrijk.