Luxe relax massage met massagekaars

De voordelen en eigenschappen van de therapeutische oliën en boters die speciaal zijn geselecteerd voor de massagekaarsen (Orli® massage candles) worden gemaximaliseerd, omdat de toepassing van warmte de oliën helpt dieper in de huid door te dringen. 

Warmte kan helpen bij het verlichten van vele aandoeningen, zoals artritische pijn en ontstekingen, en het lichaam helpen te ontspannen. 

- verzacht en kalmeert de huid waardoor de vochtbalans van de huid behouden blijft 

- verlicht spierspanningen en spanningen 

- herstelt energie en kalmeert het lichaam 

- creëert een prachtige, ontspannende en zintuiglijke sfeer en een werkelijk geweldige spabehandeling om geest, lichaam en ziel te kalmeren. 

De weelderige massagekaars van Orli® is een betoverende en slimme kaars met nét dat tikkeltje meer. Dat betekent een verrassende combinatie van :

Massageolie - Bodylotion - Natuurlijke lichaamsbalsem en de mooie kaars zelf, natuurlijk !

Alle hoogwaardige toevoegingen zijn volledig natuurlijk en al deze ingrediënten bekleden ook een hydraterende functie. 

Extraatje : na de massage mag u uw massagekaars mee naar huis nemen en kan U hiervan thuis nog lekker nagenieten. Geef uw partner een heerlijke massage, gebruik de massagekaarsolie in een ontspannend warm badje of als bodylotion ...

 

Tarieven : 

90 min : 135 euro 

 

Aanbevelingen : 

Neem thuis alvast een heerlijke warme douche om uw lichaam open te zetten, dit is voor mij, maar ook voor jezelf prettig en hygiënisch.

Gebruik na het douchen liever geen bodylotion, bodybutter of olie etc...

Je hoeft voor de massage niets mee te brengen, ik zorg voor alles !

Draag geen make-up of juwelen.

Graag je telefoon tijdens de massage uit of op stil, zo blijft het ook lekker rustig.

Het ondergoed (slip) blijft tijdens de massage altijd aan.

Het is belangrijk dat je tijdens de massage lekker ontspannen ligt, de massage is puur ter ontspanning, dit mag niet pijnlijk zijn. Ervaar jij dit anders, geef het dan even aan.

Zorg ervoor dat je na de massage even niets hoeft te doen zodat je in alle rust nog kan nagenieten. Als het kan, ga dan na de massage lekker ontspannen in de zetel zitten of op bed liggen, lees nog even een boekje, maar vermijdt tv/telefoons. Deze geven namelijk een blauw licht af wat je weer wakker en alert maakt. Super zonde dus !

Blijf na de massage steeds goed water drinken. Met een massage komen er afvalstoffen vrij, je lichaam moet deze natuurlijk nog afvoeren, dit doe je door water te drinken. Zo heb je het meeste effect van je massage.

Info massagekaarsen : dankzij het lage smeltpunt zal de olie uw huid nooit kunnen verbranden of kwetsen.

 

Vergeet vooral niet om te genieten !

 

 MAAK HIER UW AFSPRAAK ONLINE