Sesamolie massage

Sesamolie staat bekend als een van de beste natuurlijke huidverzorgers. Het heeft al een zeer sterke werking en kan diep in de lichaamsweefsels doordringen. Waar andere oliën en crèmes vaak aan de oppervlakte blijven en slechts enigszins in de huid doordringen, dringt sesamolie zo diep in de weefsels door dat het zelfs het beenmerg bereiken kan.

Sesamolie voor massage heeft een deblokkerend effect op de fijne haarvaten. De olie heeft het vermogen op haar weg door het lichaam in olie oplosbare toxische stoffen aan zich te binden en deze via het bloed en andere kanalen uit het lichaam te verwijderen.

Deze werking wordt extra ondersteund indien de olie op lichaamstemperatuur wordt aangebracht. De olie - mits goed van kwaliteit - gaat bovendien oxidatie tegen en neutraliseert vrije radicalen.

 

Tarieven :

60 min : 80 euro 

90 min : 115 euro 

 

Aanbevelingen :

Neem thuis alvast een heerlijke warme douche om uw lichaam open te zetten, dit is voor mij, maar ook voor jezelf prettig en hygiënisch.

Gebruik na het douchen liever geen bodylotion, bodybutter of olie etc...

Je hoeft voor de massage niets mee te brengen, ik zorg voor alles !

Draag geen make-up of juwelen.

Graag je telefoon tijdens de massage uit of op stil, zo blijft het ook lekker rustig.

Het ondergoed (slip) blijft tijdens de massage altijd aan.

Het is belangrijk dat je tijdens de massage lekker ontspannen ligt, de massage is puur ter ontspanning, dit mag niet pijnlijk zijn. Ervaar jij dit anders, geef het dan even aan.

Zorg ervoor dat je na de massage even niets hoeft te doen zodat je in alle rust nog kan nagenieten. Als het kan, ga dan na de massage lekker ontspannen in de zetel zitten of op bed liggen, lees nog even een boekje, maar vermijdt tv/telefoons. Deze geven namelijk een blauw licht af wat je weer wakker en alert maakt. Super zonde dus !

Blijf na de massage steeds goed water drinken. Met een massage komen er afvalstoffen vrij, je lichaam moet deze natuurlijk nog afvoeren, dit doe je door water te drinken. Zo heb je het meeste effect van je massage.

 

Vergeet vooral niet om te genieten !