Wat is dit nu Transformational cupping?

Wat ik voornamelijk doe is cupping in combinatie met manuele therapie. En daarnaast doe ik ook begeleiding met voeding (voeding als medicijn) en detox (mind, body and soul).

Let op:

Dit is geen regulieren cupping, er worden letterlijk en figuurlijk lagen van je afgetrokken. Zowel mentaal als fysiek. 

Het is een geheel eigen stijl (ontwikkeld door Kim Cupping) die verschillende achtergronden combineert.

Ik zal hier niet te diep op ingaan. Maar hoe het werkt is dat de cup vacuüm trekt op je huid en ik ga speuren naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen (die je eigenlijk heel je leven verzameld hebt). Sommige mensen willen alleen billen en benen, andere hun gehele lichaam, aangezien afvalstoffen en ophopingen overal kunnen zitten.

Ik geloof er heilig in dat ziek zijn een teveel aan afvalstoffen is in ons lichaam. Dus als je deze weghaalt het lichaam vrijheid krijgt, gezonder wordt op alle niveaus, je huid gaat stralen en je echt letterlijk en figuurlijk anders in je vel komt. En dat is wat ik ook zie in mijn behandelingen.

Ik werk efficiënt en resultaatgericht.

Tarief 60' : 60 euro

Kuur 6 behandelingen (5+1 gratis) : 300 euro

Ter info : benen worden been per been behandeld, u kan dan ook echt het verschil merken en zien. Voor de rest van het lichaam zien we waar we starten en waar we eindigen.

Bij het eerste consult overlopen we uw eventuele 'klachten', de behandeling ed en samen een plan van aanpak opmaken.

Wanneer een klant bij mij voor de eerste keer een cupping behandeling ondergaat, zal ik nooit meteen voluit cuppen. Het is belangrijk rustig op te bouwen en te kijken hoe het lichaam reageert. Je kunt een cupping behandeling maximaal één keer in de week of twee weken ondergaan. Zijn de rode vlekken nog niet weg? Wacht dan nog een weekje langer met het boeken van een volgende behandeling. Om op de lange termijn klachtvermindering te ervaren is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan. Ook dit is per persoon verschillend, maar denk aan ongeveer 4 tot 5 behandelingen.’ Later kan u halfjaarljks een 'onderhoudbeurt' inplannen.

Voor diegene die het meeste resultaat willen behalen met het cuppen :

Met mijn behandelingen kan ik bij veel vrouwen binnen 2 à 3 behandelingen heel het cellulitis (of andere klachten/ ongemakken/kwalen...) wegkrijgen binnen een zone waar we normaal meer dan 10 behandelingen over doen.

Het geheim hiervan is ........ voeding!!

Dus ga er ten volle in en volg het detox pakket meegeleverd bij uw bevestigingsmail van uw afspraak. Liefst tussen het maken van de afspraak en de eigenlijke afspraak een marge van 3 dagen te behouden om dit detox-programma op te kunnen starten.

  • Veel vrouwen willen van cellulitis, ophopingen en vet af - en dit doet het ook!

    Zelfst met 1 behandeling is al mega veel verschil.... maar het is zoveel meer dan dat. Want...

  • Mensen komen van rugpijn, zware benen, pijnlijke knieën etc. af.

    Mensen worden soepeler, ze bewegen ineens makkelijker. Ze zitten letterlijk en figuurlijk beter in hun vel. Trauma's en oud zeer komt eruit en mag eindelijk losgelaten worden.

  • Ze gaan er jonger uitzien want de huid wordt weer doorbloedt en alles wordt elastischer en strakker. Alles begint te stromen, dus ook prikkels, signalen komen beter door. Ze worden helderder in hun hoofd en ook het zenuwstelsel werkt beter.

  • De organen gaan beter werken! Met de orgaan massage (op darmen, maag, lever en milt), maar ook door het cuppen van de meridianen en door het cuppen van de plekken van bijvoorbeeld het hart, maar ook op de rug, de longen en nier regio.